»Danmarks yngste Ældreby«

»Danmarks yngste Ældreby«

DKK 99.00

Der kommer senere et link til filmen fra festlighederne, da socialminister Karen Jespersen hyldede initiativet på Torvet i Svendborg. Samt ved et brag af en aftenfest med »Kaospiloterne« fra Århus. Husker jeg ret, var Uffe Elbæk også med i det daværende kaos ;-)
Brochuren var på seks sider med udstanset hul fra forsiden til SvendborgSund - SUND ;-)

 

Kategori:

Beskrivelse

En af de mest virkningsfulde kampagner, jeg har været med til at forberede, udføre og beskrive. var dengang, sidst i 90’erne, at Svendborg Kommunes imponerende visionære socialchef, Jytte Brandi, simpelthen ændrede bolig- og livsformen for 350 ældre borgere og 250 medarbejdere i det sociale område.  Da byrådet i 1990 vedtog en ambitiøs ældreboligplan, var det Jytte Brandi, der med fast tog sikker hånd skabt en spektakulære ændring på ældreområdet. Svendborg fik prædikatet »Danmarks yngste Ældreby«. I hvertfald i mit markedsføringsmateriale. Det vakte berettiget opsigt, at man flyttede 350 ældre til nye eller totalrenoverede boliger – uden revolution. Men med udtalt glæde for de berørte, hvor de nye hjem blev deres sidste. Og hvor Svendborg viste Danmark, at her er det ikke alene godt at bo og leve. Det er også stedet, hvor man nyder sin livsaften blandt et personale, der både har varme hænder og varme hjerter!
Vi fik iøvrigt også tilrettelagt studieture fra mange andre kommuner, der ville se, hvordan højt kvalificerede medarbejdere gør en forskel…

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “»Danmarks yngste Ældreby«”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.