IND UNDER DEADLINE

FÅR DU SELV TILBUDT en hjerteoperation, er det formentlig en god idé at læse min bog. Siden 12. maj, hvor jeg fik den kontante besked, at livets deadline nærmede sig, har jeg beskrevet forløbet gennem 11 undersøgelser på OUH, frem til operationen 29. juli med to nye hjerteklapper.
Det blev en fantastisk oplevelse, som jeg besluttede at berette om i en hyldest til det unikke, danske sundhedsvæsen. Bogen fik titlen »Ind under DEADLINE«.Et velkendt begreb i den journalistiske verden, jeg har beskrevet i 54 år – uden at erkende, at livets udløbsdato nærmede sig.

You May Also Like…

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.