JULETILBUD til medlemmer af »Bekkers Bogklub«

15. NOVEMBER  får de i dag 8.973 medlemmer af Facebookgruppen SvendborgHistorier en invitation og et tilbud. Da etableres Bekkers Bogklub, der i samarbejde med Facebookgruppen skaber en helt ny type lokalhistoriske fortællinger og film. Siden gruppens start i 2014, er der ofte stillet forslag om at vi kunne mødes og snakke om det gamle Svendborg. […]

JULETILBUD til medlemmer af »Bekkers Bogklub«

15. NOVEMBER  får de i dag 8.973 medlemmer af Facebookgruppen SvendborgHistorier en invitation og et tilbud. Da etableres Bekkers Bogklub, der i samarbejde med Facebookgruppen skaber en helt ny type lokalhistoriske fortællinger og film. Siden gruppens start i 2014, er der ofte stillet forslag om at vi kunne mødes og snakke om det gamle Svendborg. Og sætte ansigt på de mange bekendtskaber, der er knyttet gennem årene.

Nu sker det så første gang i »Kammerateriet« når Caroline S har landsat årets julenisse ved Maritimt Center søndag kl. 12. Da forhales der til coasterens faste plads ved Humørkajen. Her landsættes en palle bøger i »Kammerateriet«. Bøgerne er en velkomstgave til medlemmer af Bekkers Bogklub. Mere om bogklubben og samarbejdet med SvendborgHistorier kommer her søndag den 10. november. Vi mødes på Frederiksøen, hvor Kammerateriet åbnes kl. 11. Fra kl. 13 er der julekomsammen for medlemmer af SvendborgHistorier.


Husk, der er 20% rabat på alle køb i Kammerateriet for medlemmer af bogklubben