Seks foredrag med fynsk humor som fortællingernes DNA

50 år som journalist og bogklubbens 34 bøger i livets bagage er baggrunden for de næsten 200 foredrag, jeg har holdt siden det i 2010 tog rigtig fart med bogen »Skipper«. Gennem årene på Fulton var jeg Skippers presserådgiver og skabte events til omtale og indtjening. I starten var det ikke mindst på Sydfyn og i […]

Seks foredrag med fynsk humor som fortællingernes DNA

50 år som journalist og bogklubbens 34 bøger i livets bagage er baggrunden for de næsten 200 foredrag, jeg har holdt siden det i 2010 tog rigtig fart med bogen »Skipper«. Gennem årene på Fulton var jeg Skippers presserådgiver og skabte events til omtale og indtjening. I starten var det ikke mindst på Sydfyn og i Øhavet der var bud efter mine foredrag. Men bogudgivelser med baggrund i livets oplevelser blev til ønsker om foredrag i alle egne af Danmark.

I september 2017 også fra Ibsen Selskabet i Norge – på Terje Vigens ø ved Grimstad. Det var især bøgerne om Mogens Frohn og Kurt Carlsen, der skabte landsdækkende interesse. Som den eneste journalist fik jeg i 1976 Kurt Carlsens livshistorie hjemme i Woodbridge, New Jersey, Og i 2012, da jeg udgav bogen www.flying-enterprise.com og satte en mindsten ved Kurt Carlsens bedrift ved Hudson River i New York, kom der fokus på  ind fortællinger om Danmarks mest berømte sømand.

  1. april 2020 er der premiere på min film om Skippers Livsværk 50 år efter starten.

Du kan vælge mellem seks fortællinger. De understøttes med film og et »klassesæt« af den pågældende bog.

 

• Fynsk Humor

• Øhavets Historier

• Fultonskipperen

• Flying Enterprise

• SvendborgHistorier

• Frederiksøen

KUN FOR MEDLEMMER

Når du har meldt dig ind i SvendborgPlus, er du med i en lukket gruppe, der får en række fordele.

Som guldmedlem har du automatisk
50% rabat på alle køb i BekkerBook.
…flere PLUS-fordele er på vej