Frederiksøen. Fra industri- til fritidssamfund

kr. 149.00

ENKELTE BØGER I RESTOPLAGET er desværre lidt fugtskadet efter ophold på lageret. Dem kan du få for 50 kr.

Med vedtagelse af en havneplan med fascinerende muligheder har Svendborg Byråd sat pejlemærker for det næste århundredes udvikling. Kend den unikke fortid. Få historien om Frederiksøens udvikling fra en sandbanke i Sundet til en dynamo i fremtiden. Se også www.kammerateriet.dk om byens nye spillested på Frederiksøen.

www.frederiksøen.dk

Kategori:

Beskrivelse

Bogen om Frederiksøen i Svendborgsund er en veloplagt billedfortælling om havnelivet i den gamle søkøbstad. Bogens forfatter, journalist Bjarne Bekker, tager læserne med på en rejse i tiden. Fra livet i Middelalderens pittoreske Swineburgh, over landbrugs- og industrisamfundet til det nye århundredets oplevelsessamfund. Beretningen om, hvordan skibsbyggere fra to dynastier i 10 generationer forvandlede ”Koholmen” til en driftig værftsø, er også forfatterens kærlighedserklæring til fødebyen Svendborg.

Bogens livsbekræftende fortællinger om de tusinder af svendborgensere, der havde deres virke på Frederiksøens værfter, forstærkes af et par hundrede fascinerende billeder, akvareller og kobberstik fra svundne tider.  I næsten tusinde år er al udvikling til søfartsbyen kommet over havnen. Nu er der nye tider på vej…

 

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 30 × 24 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Frederiksøen. Fra industri- til fritidssamfund”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.